Eerste DUBBEL DRENTS koolzaadolie overhandigd aan Jan van Goor.
Vandaag 3 juni 2020 zijn de eerste flesjes koolzaadolie voor het regionale merk “DUBBEL DRENTS” gevuld!
De initiatiefnemer van DUBBEL DRENTS, Jan van Goor heeft het eerste flesje koolzaadolie gekregen.
Ieder jaar wordt door Kennispoort Regio Zwolle, Agri & Food Innovatieteam, Health Innovation Park en Polymer Science Park een challenge ( XIC-Award )gehouden voor bedrijven die een bijzondere innovatie hebben en dit samen met een ander bedrijf op de markt willen brengen.
Voor 2019 hebben wij samen met Distrivers de Cross-over Innovation Award gewonnen!
Wij zijn zeer trots op deze samen met Distrivers gewonnen prijs.
De innovatie van Agraservice Lindenhols en Distrivers is de Vlegabal. Deze (gehakt)bal bestaat voor 30% uit veldbonenmeel en is door het hoge plantaardige eiwitgehalte gezonder dan de reguliere gehaktbal. Volgens de personen die deze bal al enige tijd eten, net zo lekker als een reguliere gehaktbal.
De uitdaging is nu om deze vlegabal voor het grote publiek bereikbaar te maken.
De prijsuitreiking
Ouder nieuws:
Op vrijdag 1 maart 2019 is het eerste boek van Patricia Borghuis-Hemel en Sabrina Hemel van DutchDiet verschenen! Een prachtig boek “Gewoon, Puur en Gezond eten”
Patricia en Sabrina zijn eigenaren van DutchDiet en gediplomeerd gewichtsconsulentes.
Het nieuwe boek werd bij ons gepresenteerd door sportverslaggever Evert Ten Apel.
Wat een spreker is die man!
De gehele delegatie van 50 personen kwamen met de spelersbus van FC Emmen naar Zuidwolde om hier te zien hoe de Drenstse koolzaadolie geproduceerd wordt. Patricia en Sabrine weten als geen ander dat de koudgeperste koolzaadolie supergezond is. Zelfs de beste olijfolie heeft het nakijken als het om verzadigde vetzuren gaat!
In het nieuwe boek van Patricia en Sabrine komt de koolzaadolie van Lindenhols dan ook uitgebreid aan de orde.